X

TUI preveu incrementar més d’un 10% l’oferta cap a les Illes amb vista a la pròxima temporada

El mes de febrer ja obriran el 44% dels hotels de Mallorca, xifra que augmentarà fins al 74% el març

07/11/2023

TUI preveu incrementar més d’un 10%25 l’oferta cap a les Illes amb vista a la pròxima temporada

El turoperador TUI preveu incrementar la seva oferta cap a les Illes més d’un 10% per la pròxima temporada. Ho ha dit el màxim responsable del grup alemany, Sebastian Ebel, després de reunir-se amb la delegació illenca: “Veiem increments significatius de les reserves, i és per això que també preveiem un molt bon any per al 2025. Hi ha ajudat molt tota la inversió feta a les Illes per millorar la qualitat”.

De fet, les perspectives són tan bones que no els preocupa l’increment dels preus hotelers. “L’increment de preus està bé quan millora la qualitat, i, com que això passa, esperam un creixement”, ha afegit Ebel.

La Federació Hotelera de Mallorca coincideix amb TUI en el fet que el canvi climàtic està ajudant que s’allargui la temporada. I prova d’això és que el mes de febrer ja obriran el 44% dels hotels de l’illa mallorquina, xifra que augmentarà fins al 74% amb vista al març.

A més, el Consell Insular de Mallorca ha presentat a la World Travel Market un manifest a favor del turisme sostenible i respectuós amb el Medi Ambient, que es distribuirà als turistes que vulguin visitar l’illa. El manifest té el suport de l’OMT i també l’han signat ajuntaments d’alguns dels municipis illencs més turístics, com Calvià, Alcúdia o Palma.

La sostenibilitat ha estat un dels eixos principals de la promoció a la World Travel Market.

07/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris