política

Turespaña s’implica en la connectivitat aèria de Menorca a través de contractes de comarketing

L'única ruta existent, amb Londres, penja d'un fil per les dificultats econòmiques d'Easyjet


Compromís de l’Estat per impulsar campanyes de comarketing que permetin Menorca tenir connexions internacionals en temporada baixa. La presidenta insular, Susana Mora, ha traslladat al secretari d’Estat de Turisme, Fernando Valdés, la necessitat que s’impliquin en aquestes iniciatives, també el Govern, per garantir la connectivitat aèria de l’illa en l’actual context de pandèmia. Segons assegura Mora, el titular de turisme treballarà amb Turespaña per fer-ho realitat.

Les campanyes de comarketing impliquen que l’aerolínia beneficiaria del contracte promociona el destí a canvi d’un import anual. A hores d’ara, Menorca té una sol contracte d’aquestes característiques, que permet mantenir la ruta amb Londres durant l’hivern a canvi de 150.000 euros anuals. El mercat britànic és el més important per això es treballa en l’establiment d’un corredor sanitari. La presidenta del Consell, però, adverteix que en cap cas serviria per una arribada massiva de turistes.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

L’Ajuntament de Palma assegura que la denúncia al Hat Bar es va tramitar correctament

La regidora de Seguretat Ciutadana ha dit que varen decidir interposar una denúncia davant la Policia Nacional en haver detectat...

L’oposició de Es Mercadal proposa que el batle no pugui escollir càrrecs de la Junta de Fornells

S'ha suspès la Junta que havia de debatre sobre la reforma del port

Menorca negocia per avançar la temporada al mes de març

L'objectiu és poder obrir corredors turístics segurs de cara a la pròxima temporada