X

‘Uau Ka Kau’, la nova sèrie infantil d’IB3 Televisió

Els dematins dels dissabtes a IB3 estan dedicats als menuts de la casa

03/03/2023

‘Uau Ka Kau’, la nova sèrie infantil d’IB3 Televisió

Redacció

En Uau és un extraterrestre, que viatjava amb el seu amic robot, en Ka, quan tenen una avaria a la nau i han de fer un aterratge d’emergència al planeta Terra. Aquí, juntament amb l’os peresós Kau cercaran la manera de contactar amb el seu planeta a través de la música. ‘Uau Ka kau’ s’estrena aquest dissabte a IB3 Televisió a les 8 i mitja del dematí. A les veus dels protagonistes, podem sentir els accents de totes les Illes: són Victòria Maldi, Enka Alonso, Neus Torres, Marc Joy i Carolina Valverde.

És una idea original del grup català Els Catarres, i són també els compositors de les 15 cançons originals que se sentiran a la primera temporada de la sèrie, que té 55 episodis.

‘Uau Ka Kau’ vol que els més petits aprenguin a pensar, a ser autònoms, a tenir iniciativa… i treballa en valors com la solidaritat, la feina en equip i la tolerància, entre d’altres.

I després de ‘Uau Ka kau’, el dematí a IB3 seguirà dissabte amb la segona temporada de ‘Jasmine i Jambo’. També amb la música com a eix central. Na Jasmine i en Jambo, interpretats per Tomeu Penya i Anna Moliner, viuen a Soundland i tot el que fan o experimenten té relació amb la música. Va guanyar el Gran Premi a la millor sèrie d’animació internacional a la segona edició del Festival Écran Jeunesse , el novembre del 2021.

Els dematins dels dissabtes a IB3 estan dedicats als menuts de la casa, i amb la música com a protagonista. A les 8 i mitja ‘Uau ka kau’, i després ‘Jasmine i Jambo’.

03/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris