X

UGT i CCOO presenten a Eivissa una seixantena de denúncies davant Inspecció de Treball per sobrecàrrega de feina

Denuncien que la manca de treballadors durant la temporada turística ha generat una situació de precarietat laboral mai vista a l'illa

04/10/2022

UGT i CCOO presenten a Eivissa una seixantena de denúncies davant Inspecció de Treball per sobrecàrrega de feina

Els sindicats denuncien que les dificultats dels empresaris per completar les plantilles per la manca de treballadors s’ha traduït, diuen, en una temporada “de rècord” en precarietat laboral. UGT quantifica entre 30 i 40 les denúncies que han interposat davant Inspecció de Treball per aquests motius. Comissions Obreres les xifra en una vintena. Així mateix, els sindicats tornen a demanar un reforç dels inspectors de treball fixos a Eivissa.

Els sindicats també lamenten que alguns empresaris aprofiten el període de prova dels treballadors per evitar fer contractes de fixos discontinus. CCOO explica que, durant aquest estiu, s’han contractat diverses persones per evitar fer contractes més llargs. Si bé, segons aquestes organitzacions, la majoria d’aquests incompliments s’han realitzat al sector hoteler, també el sector de la construcció o del comerç han patit aquest tipus de situacions.

04/10/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT