formentera

Un 20% de la planta hotelera de Formentera continua oberta

La meitat dels hotels que romanen oberts tancaran a mitjans d'octubre

Un+20%25+de+la+planta+hotelera+de+Formentera+continua+oberta

Aquesta temporada l’afluència del turisme ha disminuït un 30%. El turisme italià ha davallat, mentre que el nacional ha incrementat.

El mes d’agost ha estat el mes amb major nombre de visitants, però durant el mes de setembre ha anat disminuint progressivament.

A hores d’ara només el 20% de la planta hotelera de Formenterera manté les portes obertes. La meitat d’aquests es mantindran oberts tot l’any. La resta tancaran a mitjans d’octubre.

Molts negocis orientats al turisme com, per exemple, les botigues de souvenirs ja han tancat portes, els que aguanten tindran la persiana alçada fins al pont del Pilar. Calculen que després d’aquesta data deixaran d’arribar els turistes.

Per intentar allargar la temporada s’han programat activitats per al mes d’octubre com el Formentera 2.0 o el Formentera Fotogràfica.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Finalitza la campanya arqueològica al jaciment des Cap de Barbaria II

L'objectiu és museïtzar aquest poblat de l'edat de bronze

El nivell 1 de Formentera no suposa canvis importants per al sector de la restauració

Preocupa la ventilació dels locals ara que arriba el fred

Cap municipi de les Balears lliure de COVID-19

Aquest divendres es va detectar a Fornalutx el primer cas de coronavirus. Era l'últim municipi de les Balears amb zero contagis. D'acord al darrer informe epidemiològic del Govern amb dades...

Cribratge massiu de Covid-19 entre els professionals sanitaris

Fins al moment ja s'ha fet la PCR a 1.570 professionals, dels quals 30 han donat positiu (un 1,9%) i a 67 se'ls ha detectat la presència d'anticossos en sang...