societat

Un 24,1 per cent dels casos de COVID-19 a Espanya s’han detectat entre el personal sanitari

Fernando Simón assegura que l'evolució és molt favorable


A Espanya avui s’han notificat 446 nous casos de Coronavirus i 56 defuncions. L’epidemiòleg Fernando Simón assegura que l’evolució és molt favorable i que ens acostam a una “fase final de la pandèmia”. Simón també ha oferit algunes dades actualitzades de com afecta la malaltia als sanitaris.

Un 24,1% dels casos de COVID-19 a Espanya s’han detectat entre el personal sanitari. Segons la Xarxa Nacional de Vigilància Epidemiològica, fins dia 11 de maig hi havia 40.921 casos de COVID-19 en aquest col·lectiu. La majoria dels positius en el sector de la sanitat, gairebé 8 de cada 10, s’han trobat en dones. També s’han comptabilitzat 53 defuncions, però, admeten que hi ha casos no tenguts en compte.

Si ens fixam en tots els casos en general, a Espanya baixen a 38,4% el nombre d’hospitalitzats per Coronavirus. També disminueixen els ingressos a les Unitats de Cures Intensives fins al 3,9%. Fins avui s’han notificat més de 234.800 contagis, 446 d’aquests en les darreres 24 hores. La incidència del virus baixa en els darrers 15 dies i se situa en un 15,6 per cada 100.000 habitants. Tot i això, encara s’han de lamentar defuncions: ja en són més de 28.600. En les darreres 24 hores han mort 56 persones per COVID-19. Per sisè dia consecutiu no se supera la barrera del centenar de morts a Espanya.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Una cinquantena de persones es manifesten contra l’arribada de nous hidroavions al Port de Pollença

La celebració del primer congrés europeu d'hidroaviació ha despertat recels entre una part dels veïnats que temen que es vulgui...

Un home pateix una síncope en una carrera de muntanya Sa Talaia d’Alcúdia

L'evacuació s'ha hagut de fer amb un helicòpter de la Guàrdia Civil

Vols directes des de Menorca a Londres i a París aquest hivern finançats amb comàrqueting

Manca encara per definir quines aerolínies oferiran les rutes i amb quina freqüència

Científics i pescadors de Menorca investiguen com fer de la pesca de la llagosta un art més sostenible

Plantegen canvis en el material de les xarxes o en el temps de calada