societat

Un 65% dels anglesos ja han rebut una vacuna mentre els alemanys presenten xifres similars als espanyols

La temporada turística depen bàsicament de la incidència acumulada de Covid a cada país i també de les dades de vacunació

Un+65%25+dels+anglesos+ja+han+rebut+una+vacuna+mentre+els+alemanys+presenten+xifres+similars+als+espanyols

Un 65% dels anglesos ja han rebut una vacuna mentre els alemanys presenten xifres similars als espanyols. La temporada turística ara depèn bàsicament de dos factors: la incidència acumulada de covid de cada país i també de les dades de vacunació.

El Regne Unit, un dels principals mercats emissors de turistes de les Balears, presenten una situació més favorable en relació amb la vacunació. Ara mateix, més del 65% de la població diana ja en té una dosi injectada i prop del 29% ja està immunitzat. Unes dades molt superiors a les d’Alemanya i les de Balears. A Alemanya el 28% té una dosi i el 8% les dues, i a Balears la situació és semblant. El 24% de la població ja ha rebut una vacuna i el 9% té la pauta completa.

Si ara comparam les dades d’Espanya amb les dels nostres competidors, aquestes són les diferències. Espanya va per davant encara que amb poca difèrencia. Més del 29% ja en té inoculada una dosi i més de l’11% està immunitzat. Ja veis que tant a Itàlia com a Grècia les xifres són semblants i la immunització està entren el 10 i l’11% també.

A les Balears, s’espera que a partir de la setmana que ve s’injecti el triple de vacunes. I això afectarà els punts de vacunació.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Unes quaranta persones marxen per a la llibertat del poble sahrauí

Reclamen al govern estatal que assumeixi la seva responsabilitat perquè n'és la potència administradora

Els veïns de la Platja de Palma: “Fa quatre dies que no podem dormir”

Demanen més presència policial per solucionar el problema

Nirvis en la primera jornada d’oposicions al cos docent

Més de 5.000 persones s'han examinat avui arreu de les Illes