política

Un accés a Palma pel Palau de Congressos amb voreres més amples, carril bici i connexió Portixol-Llevant

Les obres han tingut un cost d'1,2 milions d'euros i se n'ha retardat l'execució per mor de l'Estat d'alarma

Un+acc%C3%A9s+a+Palma+pel+Palau+de+Congressos+amb+voreres+m%C3%A9s+amples%2C+carril+bici+i+connexi%C3%B3+Portixol-Llevant

Aquest dilluns s’han enllestit les obres de conversió en via urbana de l’autopista de Llevant (Ma-19) a l’entrada de Palma. El bulevard consta de voreres més amples, carril bici i s’hi han plantat palmeres. Per a ampliar les voreres s’ha reduït l’amplada dels carrils de circulació de 3,5 a 3 metres. Així mateix, s’han connectat directament els barris de Llevant i del Portixol. Les obres de transformació, que han tingut un cost d’1,2 milions d’euros, preveuen altres actuacions como la instal·lació de tres parades d’autobús, la millora del drenatge i dels tubs d’enllumenat.

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha destacat que el més “important era donar un caràcter urbà, transformar una secció d’autopista en una secció de tipus via urbana”. El que s’ha aconseguit, ha dit Cladera, “reduint la velocitat dels vehicles que entren a Palma de 90 a 60 km/h” i ampliant el tram de sortida cap a l’aeroport a la mateixa velocitat màxima.

Han acompanyat la presidenta insular el batle de Palma, José Hila, i el conseller de Mobilitat, Iván Sevillano, que ho ha qualificat com un intent d’ “humanitzar” la fins ara autopista de Llevant, i de “redissenyar els espais urbans per caminar”.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Govern i la FeMP signen l’acord pels romanents dels ajuntaments

La Junta de Govern de la FeMP ha aprovat aquest acord únicament amb els vots del PSOE

El president del Consell d’Eivissa assegura que es redoblaran els esforços perquè es compleixin les mesures de seguretat

Ha estat un dels punts del Consell d'Alcaldes que s'ha celebrat avui a Sant Joan

Més i el PI es neguen a transferir els romanents dels ajuntaments a l’Estat

La Felib convoca els batles per analitzar el contingut de l'acord entre el Govern estatal i la FEMP

El Consell de Mallorca treballa en la creació de la marca ‘Serra de Tramuntana’

La presidenta del Consell ha visitat aquest dimarts la tafona de Can Det, a Sóller; la darrera tradicional que queda...