X

Darrer cap de setmana de juliol amb un temps tranquil d’estiu

La segona meitat del cap de setmana tendrem més niguls sense que això suposi un canvi significatiu en la situació meteorològica

28/07/2023

Darrer cap de setmana de juliol amb un temps tranquil d’estiu

Fotografia de Tomàs Mut des de la penya des Migdia, a Escorca.

El Temps

Aquest divendres i dissabte seran dues jornades pràcticament idèntiques quant al temps. El sol s’imposarà en general, amb permís de qualque nigul prim cap al sud de les Balears i qualque boira i nigul baix a primera hora. La temperatura, màxima i mínima, té tendència a pujar en general (30-34 ºC) però serà a l’interior de Mallorca on més s’enfili (34-37 ºC).

Diumenge, més niguls

La segona meitat del cap de setmana tendrem més niguls sense que això suposi un canvi significatiu en la situació meteorològica. La màxima no canviarà gaire respecte als valors màxims de dissabte, però sí ho farà la mínima, que puja pertot (20-26 ºC). Hi haurà boira a punts d’interior a primera hora i més niguls baixos en general tot i que no s’esperen precipitacions.

Baixa la temperatura dilluns

Dilluns sí que s’espera un canvi de temps, en general poc important, però suficient com per fer baixar la temperatura entre 2 i 4 ºC respecte el cap de setmana. També tendrem el cel més carregat amb possibilitat de qualque ruixat a Eivissa.

Notícies relacionades >

28/07/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris