societat

Un capità de iot viu confinat en una tenda de campanya

Està instal·lat a la platja de Cala Major des que va començar l'estat d'alarma


Un ciutadà anglès viu confinat en una tenda de campanya a Palma des que va començar l’estat d’alarma. Està instal·lat a la platja de Cala Major, a una tarima que als estius està ocupada per la terrasa d’un restaurant. Es presenta com el “capità Sy” i ens explica que treballa en vaixells. Fa dos mesos, quan va començar la quarantena, estava a Ciutat. Havia arribat en una embarcació procedent del Carib i, quan es va aturar l’activitat, no es va poder desplaçar. “No vull dormir en un alberg ni demanar aliments als serveis socials”, comenta després de reconèixer que s’ha quedat sense doblers. Diu que viu “amb els productes que em donen els veïnats de la zona.” Normalment, té aigua, cervesa i fruita. Entre les seves pertineces també hi ha un mòbil “que no sempre funciona”, un patinet i una bicicleta. Ens assenyala un veler que navega aquest dimarts i li expliquem que, en la Fase 1, ja es permet la nàutica recreativa. Ell assegura que, de moment, no es mourà d’aquí perquè no sap “quan ni com podrà marxar de l’illa”.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

‘Cada gota suma’, la nova campanya d’Autoritat Portuària al Port de Maó per estalviar aigua

Es dirigeix als usuaris d'embarcacions recreatives i consisteix en la instal·lació de 50 pistoles de mànega amb tall automàtic del...

Stuart Rogerson arriba a Eivissa després de passar 9 mesos a la mar

Una aventura de 10 mil milles nàutiques que ha conclòs a Cala d'Hort amb la rebuda de familiars i amics.

S’instal·la a la platja de Figueretes el primer ‘Hi Point’ d’Eivissa

Està equipat amb un desfibril·lador, un botó d'emergències de l'112 i un semàfor que marca la intensitat de radiació solar.