X

Laura Gost i Jaume Carrió graven un curt amb mòbil inspirat en el viatge que no van poder fer

Havien de viatjar a París aquesta Setmana Santa, però la pandèmia no els ho permeté

27/04/2020

Laura Gost i Jaume Carrió graven un curt amb mòbil inspirat en el viatge que no van poder fer

Els cineastes mallorquins guanyadors d’un Goya per Woody & Woody, Laura Gost i Jaume Carrió, havien de viatjar a París aquesta Setmana Santa. La pandèmia, però, no els ho ha permès. Aprofitant aquesta història i només amb un telèfon mòbil, han enregistrat i protagonitzat un curtmetratge que s’estrenarà online molt aviat.
“Està protagonitzat per una dona i un home que no tenen noms propis”, explica a IB3 Notícies la co-creadora del curt, Laura Gost, “sinó que el protagonitzen la dona que havia d’haver anat a París i l’home que havia d’haver anat a París”. Amb una estètica propera a les pel·lícules de la Nouvelle Vague, la fórmula dels protagonistes anònims permet a Gost i Carrió “construir els personatges com si l’única que cosa que els definís fos el fet de no haver anat a París“, segons la guionista.
Ambdós han aprofitat els recursos del confinament. “Enlloc de frustrar-nos en un pis de 67 m2 o de no tenir suficient tecnologia”, diu Carrió, “vam decidir agafar la meva càmera de cine preferida i rodar tot el curt amb el mòbil”.

27/04/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris