X

Un dels deures de la planificació del Mallorca és renovar Pablo Ortells

L'estiu començarà amb les renovacions fermades d'Abdón Prats i Jaume Costa i la de Gio González ben encaminada. L'uruguaià acaba el 30 de juny de 2024

17/05/2023

Un dels deures de la planificació del Mallorca és renovar Pablo Ortells

Miquel Verger

Arrenca el període clau per a Pablo Ortells. Amb la permanència a la butxaca, el director de futbol es posa al punt de mira. Seva és la planificació esportiva per a la pròxima temporada… Però la primera operació a tancar pel club vermell no és precisament un jugador, sinó que du el seu nom. El valencià acaba contracte l’any que ve i la bona feina duita a terme en els tres anys com a mallorquinista l’han cotitzat a l’alça. De fet, les ofertes ja li han arribat.. Fa poc més d’un mes declinava convertir-se en director esportiu del Betis, per tant Kohlberg i companyia no es poden confiar.. Renovar Ortells ha de ser la primera passa.

A partir d’aquí, la secretaria tècnica del club té feina intensa per fer… La venda de Kang in Lee es preveu com l’operació estrella de la temporada. La seva sortida està pactada i augmentarà considerablement les arques del club.

En el capítol de renovacions, Ortells ja té feina avançada. S’ha fermat Jaume Costa, que acaba contracte el mes de juny, i també l’heroi de l’ascens. Abdon Prats vestirà de vermell, al manco, fins 2026. La setmana que ve es reunirà amb el representant de Gio González per fermar l’internacional amb l’Uruguai, qui s’ha revalorat als darrers mesos.
A la rampa de sortida ja hi són Galarreta, nou jugador de l’Athletic Club, així com Àngel Rodríguez, que acaba contracte. Tampoc no seguiran els cedits Tino Kadewere i Ludwig Augustinsson. En canvi, Nastasic i Hadzikadunic sí que interessen al club vermell. El serbi vol allargar l’any opcional, mentre que l’internacional bosnià és a prop d’aclarir la seva situació a Rússia i poder negociar amb el Mallorca amb llibertat.

17/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris