X

“Un desastre, no sabem a quina hora sortirem”, centenars de persones a l’aeroport de Palma esperen ser reubicades

Les aerolínies són les que han de donar una solució a tots aquests passatgers afectats

11/06/2024

“Un desastre, no sabem a quina hora sortirem”, centenars de persones a l’aeroport de Palma esperen ser reubicades

Capvespre caòtic a Son Santjoan. Al vespre els mostradors eren plens de gent cercant una alternativa ja que pràcticament tots els vols a partir de les 1.30 hores del migdia han patit retards i cancel·lacions, tant vols d’anada com de tornada.

Segons ha explicat AENA, la causa ha estat petites inundacions provocades per la barrumbada que ha caigut a les pistes de Son Santjoan i això ha produït aquests retards. La situació ha quedat restablerta a mitjan horabaixa, segons ha informat AENA, però poc després la pilota està sobre la teulada de les aerolínies, que són les que han de donar una solució a tots aquests passatgers afectats. A tot això, a part de la sensació de nervis i frustració dels passatgers, la nit es preveia llarga.

A les pantalles informatives pràcticament tots els vols continuen patint retards i cancel·lacions, i les companyies aèries només tenen dues opcions: ser reubicats a propers vols o reprogramar els vols que s’han vist cancel·lats.

“En tenc un que surt devers les 9 del vespre. En un principi diuen que sortirà, però no en sabem res”, diu un passatger frustrat. “És la primera vegada que ho veig així, un caos total, un desastre, no sabem a quina hora sortirem”, conta una dona.

11/06/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT