X

Cinc habitatges desallotjats per un despreniment de roques a Esporles

Es farà una avaluació de l'esllavissada per saber si s'han d'aplicar noves mesures de seguretat perquè sembla que hi ha risc que es repeteixi

26/03/2024

Cinc habitatges desallotjats per un despreniment de roques a Esporles

Un despreniment de roques a Esporles deixa cinc habitatges desallotjats, concretament a la zona de sa Casa Nova. Aquest dimecres matí, això sí, ja han recuperat l’electricitat.

L’esllavissada es va produir dilluns quan ja feia fosca. Tot i no haver-hi ferits, dos cotxes quedaren esclafats. El material que va caure va esbucar una caseta d’eines i va fer malbé arbres, marges i camins. Els serveis d’emergència i els operaris municipals tornen aquest dimecres a la zona per intentar retornar a la normalitat els accessos als habitatges de Sa Casa Nova. El principal risc és que aquest fenomen es pugui repetir. “Els bombers ens han recomanat que tallem l’accés a la zona i que els propietaris no quedin a dormir a les cases afectades. Els Bombers de Mallorca, els Serveis d’Emergència i l’Institut Geològic i Miner de l’Estat faran una nova avaluació de l’esllavissada per saber si hem d’aplicar noves mesures de seguretat perquè sembla que hi ha risc que el fenomen es repeteixi”, ha explicat el batle d’Esporles, Josep Ferrà.

26/03/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris