Un doblet de Davo dóna el triomf a la UD Eivissa contra l’Andorra

Els de Juan Carlos Carcedo continuen de dolç tot i la ja matemàtica classificació pel play off d'ascens

25/04/2021

La UD Eivissa continua guanyant. La classificació matemàtica pel play off d’ascens a Segona Divisió no ha estat excusa per a que els homes de Juan Carlos Carcedo sumin un nou triomf a la segona fase. En aquesta ocasió amb el FC Andorra com a víctima. Al quart d’hora, Davo ha finalitzat una gran combinació amb Sergio Castel per batre Nico Ratti i encetar el marcador. En la primera jugada de la repressa el mallorquí Rubén Bover ha culminat una gran jugada col·lectiva per a establir l’empat. Però al minut 60 Davo ha marcat el definitiu 2-1. La mala notícia per l’equip pitiús ha estat la lesió de Rubén González, que passat el quart d’hora ha necessitat el canvi. El seu lloc l’ha ocupat José Antonio Pardo.