MENORCA

Un documental recupera la memòria de l’antic cafè teatre Salón des Castell

Des de principi dels 80, fou un teatre de varietats que va trencar tabús i marcà tota una generació


As Castell, continuen les obres per rehabilitar l’edifici del teatre café Salón, gairebé 20 anys després del seu tancament. Però mentre es rehabilita l’immoble, del segle dinou, en aquests moments s’hi roda un documental que recuperarà les vivències i l’esperit del que, des de principi dels 80, fou un teatre de varietats que va trencar tabús i marcà tota una generació.

El fil conductor del documental és Andrés Ferrer, l’ànima màter del teatre que va obrir portes l’any 83. Tot i que la història comença el 1968, quan va decidir recuperar l’escenari i la llotja, que fins aquell moment estaven tapats.

Fins al seu tancament el 2004, el Salón atreia gent de tot Menorca, també turistes, amb els seus espectacles de varitetats, transformisme i imitacions, plens d’humor o d’irreverència, sempre divertits. Una història que ara il·lustren un jove director mallorquí, Pere Antoni Sastre, el seu equip.

El documental, amb la col·laboració d’IB3, ofereix el testimoni d’una època passada però no oblidada, com a mínim entre els menorquins de certa edat.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |