X

Un empresari de Magaluf culpa Sbert d’amenaçar-lo: “Et mataré, t’arruïnaré i, en dos anys, no podràs alimentar els teus fills”

José Manuel Bover acusa el Grup Cursach d'haver-lo deixat a la ruïna

16/11/2022

Un empresari de Magaluf culpa Sbert d’amenaçar-lo: “Et mataré, t’arruïnaré i, en dos anys, no podràs alimentar els teus fills”

José Manuel Bover, l’empresari de Magaluf que acusa el grup Cursach d’haver-lo deixat a la ruïna, ha declarat com a testimoni, al judici del cas Cursach. Diu que, al 2013, els seus locals i els del Grup Cursach varen fer feina de forma conjunta a la plaça Pitiüses i que, l’any següent, ho varen deixar anar perquè Bartomeu Sbert exigia el 70% dels beneficis i no varen arribar a un acord. En aquell moment, segons Bover, va començar l’assetjament per part del Grup Cursach als seus negocis. Afirma que van instal·lar tanques que perjudicaven els seus locals i que, quan hi havia inspeccions, les retiraven. Afegeix que quan va intentar solucionar la situació i va parlar amb Sbert, aquest el va amenaçar dient-li “et mataré, t’arruïnaré i, en dos anys, no podràs alimentar els teus fills”.

Bover reclama una indemnització milionària

Bover és acusació particular en aquest cas i reclama una indemnització milionària, pels perjudicis causats. La defensa de Sbert ha anunciat aquest dimecres que aportarà una resolució que acredita que Bover ha arribat a estar en concurs de creditors per la seva deficient gestió.

16/11/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT