X

Un esvoranc impedeix l’accés a la platja de Punta Prima

Els vesins estan disgustats perquè les obres recents del passeig Marítim no han solucionat el problema de la recollida d'aigües de pluja

07/03/2023

Un esvoranc impedeix l’accés a la platja de Punta Prima

Redacció

Els veïnats de Punta Prima, a Sant Lluís, es mostren disgustats perquè les obres recents del passeig Marítim no han solucionat el problema de la recollida d’aigües de pluja.

Fa prop de 2 setmanes que han acabat les obres de reforma del passeig. S’han ampliat les voreres i s’ha renovat l’enllumenat, l’arbratge i el mobiliari. L’actuació ha tengut un pressupost de prop de 200.000 euros, però no han solucionat els problemes dels pluvials

Unes barreres impedeixen l’accés a la platja de Punta Prima. Les darreres pluges han obert un esvoranc a l’arena que el fan impracticable. La situació es repeteix sempre que hi ha temporals i importants plogudes.

Segons l’Ajuntament, fa setmanes que valoren quines són les actuacions que poden dur a terme en aquest espai per millorar-ne la seguretat. Entre les possibles solucions: el tancament d’aquesta entrada a la platja i la reubicació tant de l’accés com del rentapeus. Encara, però, no hi ha una decisió definitiva presa.

El consistori assegura que, a principis de temporada, es farà una actuació de redistribució de l’arena perquè la platja estarà en condicions òptimes.

07/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris