SOCIETAT

Un esvoranc impedeix l’accés a la platja de Punta Prima

Els vesins estan disgustats perquè les obres recents del passeig Marítim no han solucionat el problema de la recollida d'aigües de pluja


Els veïnats de Punta Prima, a Sant Lluís, es mostren disgustats perquè les obres recents del passeig Marítim no han solucionat el problema de la recollida d’aigües de pluja.

Fa prop de 2 setmanes que han acabat les obres de reforma del passeig. S’han ampliat les voreres i s’ha renovat l’enllumenat, l’arbratge i el mobiliari. L’actuació ha tengut un pressupost de prop de 200.000 euros, però no han solucionat els problemes dels pluvials

Unes barreres impedeixen l’accés a la platja de Punta Prima. Les darreres pluges han obert un esvoranc a l’arena que el fan impracticable. La situació es repeteix sempre que hi ha temporals i importants plogudes.

Segons l’Ajuntament, fa setmanes que valoren quines són les actuacions que poden dur a terme en aquest espai per millorar-ne la seguretat. Entre les possibles solucions: el tancament d’aquesta entrada a la platja i la reubicació tant de l’accés com del rentapeus. Encara, però, no hi ha una decisió definitiva presa.

El consistori assegura que, a principis de temporada, es farà una actuació de redistribució de l’arena perquè la platja estarà en condicions òptimes.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |