X

Torna, per fi, el fred, típic de l’època, després d’un temps anormalment calorós

La temperatura començarà a davallar el capvespre i les màximes de demà no superaran els 16 °C

13/12/2023

Torna, per fi, el fred, típic de l’època, després d’un temps anormalment calorós

Imatge de Joan Perelló des del poble d' Esporles.

El Temps

Després de dies amb temperatures per damunt de les que serien habituals, el termòmetre té tendència a baixar a partir d’avui capvespre. Un front fred serà el responsable d’aquest canvi de temps. Avui horabaixa el cel romandrà tapat, però no esperam pluja, com a molt quatre gotes al nord; la temperatura començarà a davallar i el vent del nord-oest bufarà moderat.

Aquest dijous, tendrem ruixats a Menorca, que poden venir acompanyats de calabruix; de manera molt local poden afectar el nord i est de Mallorca. La temperatura serà més baixa i la màxima quedarà entre els 14 i 16 ºC. El vent de tramuntana bufarà fort a Menorca i moderat del nord-oest a la resta, el temporal marítim serà significatiu al nord, on les ones poden superar els 6 metres d’altura.

El divendres i el cap de setmana, tendrem un ambient tranquil, amb moltes estones de sol, i només al nord-est de l’arxipèlag hi haurà qualque nigul. La temperatura no canviarà gaire i durant els vespres l’ambient serà fred, amb mínimes que a punts de l’interior baixaran per davall dels 5 ºC. El vent del nord bufarà feble amb cops moderats a Menorca.

13/12/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris