Un gol d’Abdón al descompte dona la victòria al Mallorca contra el Valladolid

El Reial Mallorca s'ha retrobat amb la senda de la victòria (1-0), en el retorn del futbol a Son Moix dos mesos després

07/01/2023

El Reial Mallorca s’ha retrobat amb la senda de la victòria (1-0), en el retorn del futbol a Son Moix dos mesos després.

De Lionel Scaloni, tot un campió del món fent el servei d’honor, a Abdón Prats, l’autor de l´únic gol del partit en el minut 94, no ha passat res.

La sorpresa l’ha protagonitzat Aguirre amb la seva alineació. Pablo Maffeo i Kang In Lee han iniciat el partit des de la banqueta.

Dani Rodríguez ha disposat de la millor ocasió en la primera meitat. També el Valladolid ha avisat al cap de 20 minuts mitjançant Guardiola. El seu xut frega el pal de Rajkovic.

Al minut 60, els canvis desitjats: Kang In Lee i Pablo Maffeo entren al camp. I el Mallorca ha passat a atacar amb major frescor, tot i que la millor ocasió de la segona meitat ha estat per a Kike Pérez. El migcampista val·lisoletà remata dins de l’àrea, però estavella la pilota en el travesser.

Als darrers minuts, ho ha continuat intentant el Mallorca. Però havia de ser Abdón Prats, que ha entrat en el minut 84 per Muriqi, l’heroi, una vegada més, a Son Moix. L’artanenc, en el darrer minut del temps afegit, remata de cap una centrada de Kang In Lee. La jugada d’estratègia, tan prolífica per al Mallorca sota les ordres d’Aguirre.

És el primer gol d’Abdón en aquesta Lliga. Són 3 punts d’or, que permeten al Mallorca allunyar encara més les posicions de descens.