Un gol de Pito al tram final deixa sense lideratge el Mallorca Palma Futsal (4-4)

Els d'Antonio Vadillo han anat per davant del marcador en pràcticament tot el partit

08/04/2023

8

El Mallorca Palma Futsal torna de Barcelona sense el lideratge. I això que ha anat per davant del marcador pràcticament tot el partit. En un inici elèctric, ni els de Jesús Velasco ni els d’Antonio Vadillo s’han volgut guardar res. La primera advertència seriosa ha estat de Tomaz, però ha estat Marlon en un servei de cantonada 6 minuts després de l’inici qui de volea enceta el marcador. Un gol que per uns minuts val el lideratge.

Però aquest contratemps no ha fet canviar de guió el Barça, que ha continuat visitant la porteria de Luan Muller. En l’ocasió més clara per als blaugrana, Sergio González envia la pilota al pal i a un minut del descans, Matheus estableix l’empat per fer embogir el Palau Blaugrana.

La represa ha començat amb 4 minuts d’absoluta bogeria en què s’han vist 5 gols. Els dos primers d’un Cléber superlatiu, que amb dues accions individuals ha posat els d’Antonio Vadillo 1-3 a dalt. Els locals, empesos pel Palau, han reaccionat. La llei de l’ex s’ha complit amb el 2-3 de Juanjo Catela. Eloy Rojas, amb un xut potent, torna a posar els mallorquins 2 a dalt. I tot seguit, Dyego rebaixa l’eufòria amb el 3-4.

A partir d’aquí, el Mallorca Palma Futsal ha desfermat la seva teranyina, i Luan Muller ha posat el pany a la porteria. Només Pito, gràcies a una gran jugada de porter jugador, al minut i 40 segons del final, troba un forat per fer l’empat. Segona poalada d’aigua freda en només 7 dies. Segona contra un Barça que es nega a entregar el lideratge als de Vadillo.