Un gran gol de Gabriel Paulista condemna el Mallorca

Els vermells cauen per 0 a 1 davant el València i acumulen dues derrotes consecutives

26/02/2022

8

El partit s’ha posat costa per amunt ben prest, al minut 4. Gabriel Paulista, que tornava després de 4 mesos lesionat, s’ha inventat una sabatada amb cama dreta des de 30 metres que ha entrat per l’escaire de la porteria de Sergio Rico. El Mallorca ha cercat l’empat tot d’una i Muriqi ha estat a punt d’aconseguir-lo al minut 6. El balcànic ha rebut una bona passada de Salva Sevilla però el seu xut dins l’àrea s’ha estavellat amb el porter Mamardashvili.

Els de Luis García ho han seguit inentant abans de complir el quart d’hora de joc. El més incisiu ha estat Take Kubo que no ha trobat porteria en les dues arribades que ha protagonitzat.

Precisament el japonès ha vist targeta groga al minut 16 per protestar les reiterades faltes del València. La segona amonestació del partit ha estat per a Bryan Gil per falta precisament sobre Take. Al minut 28 Foulquier protagonitza una internada per banda esquerra però Sergio Rico atura el seu xut. La rèplica mallorquinista l’ha donada Ángel en una segona jugada després d’una treta de cantonada. La rematada del canari es enviada a córner per Gabriel Paulista que rebutja amb el pit.

Al minut 40 Take Kubo es fica fins la cuina i cedeix a Dani Rodríguez que veu com el seu xut és enviat a córner per un defensor. Tot el perill mallorquinista al primer temps ha duit el nom de Take. Seva ha estat la darrera ocasió. El nipó progressa per banda dreta i copeja amb cama esquerra. La pilota surt a prop del pal de la porteria valencianista.

La segona part ha començat amb ritme. Les primeres arribades han estat del València per mitjà de Foulquier i Bryan Gil. La primera l’ha desbaratada Rico i la segona no ha trobat porteria. Molt més clara ha estat la de Jaume Costa al minut 52. Take Kubo veu la desmarcada del valencià que no sap resoldre davant el porter envia la pilota fora.

El Mallorca ha cercat l’empat amb insistència. Ho ha fet Maffeo amb un xut llunyà que el porter ha enviat a corner i precisament en el servei de cantonada Muriqi amb un cop de cap ha rematat desviat. El València ha donat senyals de vida amb l’ocasió d’Illaix al minut 57. El migcampista està a punt de marcar a de cap a la sortida d’un corner quan no duia ni un minut al terreny de joc.

El partit ha davallat el ritme i no ha estat fins al minut 76 que Amath ha tengut una ocasió en una rematada de cap després d’una passada de Jaume Costa. Luis García Plaza ha vist el final del partit enfora de la banqueta. El tècnic madrileny ha estat expulsat al minut 84 per reclamar una targeta per un contrari.

La darrera ocasió del partit ha estat de Kubo en un servei de falta que ha enviat per damunt del travesser, minut 88. Ja al temps afegit Ilaix ha vist la segona groga per una falta sobre Raíllo. És la segona derrota consecutiva dels vermells que no tenen temps per a lamentacions perquè dimecres reben a la Reial Societat.

Iva Pejkovic rememora els bombardejos a Belgrad de 1999 i reclama “arribar a un acord” per la pau