Troben el cos sense vida d’Angelita Silva De Souza
Així ho determinen les anàlisis fetes amb una mostra d'ADN

Creuen que amb la seva excavació poden revelar informació encara desconeguda sobre la vida i els rituals dels talaiòtics
El gran potencial arqueològic de Cales Coves, a Alaior, ha atret un grup d’investigadores de fora de l’illa decidides a estudiar els espais “oblidats” d’aquesta necròpoli. Realitzen ara una primera campanya d’excavació del pati davanter de la cova número 45. Creuen que es tracta d’un espai inexplorat pels arqueòlegs i que pot revelar informació encara desconeguda sobre la vida i els rituals dels talaiòtics.
Cales Coves és una necròpolis de més d’un centenar de coves, unitats funeràries. La gran majoria ja han estat excavades i investigades, amb algunes excepcions. És per això que un grup d’investigadores del GRAP (Grup de Recerca en Arqueologia Protohistòrica) ha iniciat un projecte arqueològic per redescobrir els espais oblidats d’aquesta necròpolis i conèixer la seva funcionalitat durant l’època talaiòtica.
La primera campanya, finançada pel Consell de Menorca, se centra en el pati davanter de la cova 45, on s’espera arribar a la zona més fèrtil durant els pròxims dies. Però aquest espai és només l’inici d’una investigació que es vol ampliar a altres zones de Menorca i també de Mallorca.
Així ho determinen les anàlisis fetes amb una mostra d'ADN
30 anys cotitzats, 9 dins el sector, són els requisits