X

Un home és detingut a Algaida per maltractament animal

Tenia 12 cans en condicions pèssimes de salut i completament desatesos en una finca rural

25/05/2024

Un home és detingut a Algaida per maltractament animal

La Guàrdia Civil a través del SEPRONA, ha detingut un home de nacionalitat alemanya, com a presumpte autor d’un delicte de maltractament animal.

Els agents van iniciar una investigació en tenir coneixement d’un possible delicte de maltractament animal en la localitat d’Algaida. Segons informacions recopilades, uns cans estaven en condicions pèssimes de salut i completament desatesos en una finca rural.

El dia 23, els efectius del SEPRONA entraven en la finca juntament amb veterinaris del servei de ramaderia de la CAIB, i comprovaren que els cans efectivament es trobaven en condicions lamentables d’higiene, amb malalties sense atendre, sense menjar ni aigua, per la qual cosa els agents van confiscar els 12 animals que van ser traslladats a un centre de recuperació per tècnics del CEPAD.

Els guàrdies civils sospiten que aquests mateixos cans han estat els causants de nombrosos atacs a bestiar oví, en els últims anys en finques pròximes, ja que la tanca perimetral de la parcel·la estava en mal estat, per la qual cosa els animals podien sortir sense impediments.

25/05/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT