X

Un home ferit a l’accident de l’Imserso a Son Servera: “L’autobús anava a poca velocitat”

24 turistes han resultat ferits, cinc greus i un de molt greu, una dona de 67 anys que no es tem per la seva vida. Emergències ha habilitat el telèfon 900 712 112 d'atenció als familiars dels afectats

11/03/2024

Un home ferit a l’accident de l’Imserso a Son Servera: “L’autobús anava a poca velocitat”

“L’autobús anava a poca velocitat”. Així ho afirma un dels ferits en l’accident de l’autobús de l’Imserso que ha deixat un total de 24 ferits, dels quals 5 de greus i un de molt greu. L’home ha explicat que el guia ha dit al conductor que sortís en un desviament, a la vorera de la via, però en no poder continuar, el bus ha travessat un desnivell de dos metres i ha trabucat. “El guia li deia ‘Surt, surt a fora’, i ha sortit en aquest desviament i en no poder passar, ha bolcat”, diu l’home.

El nombre de ferits en total són de 24 turistes, dels quals un es troba molt greu i ha estat traslladat en helicòpter a l’Hospital de Son Espases. Es tracta d’una dona de 67 anys que presenta diverses fractures i en principi, segons fonts, no es tem per la seva vida. Emergències ha habilitat un telèfon d’atenció als familiars dels afectats en l’accident de l’autobús de l’Imserso: 900 712 112. Sis persones més han resultat ferides greus i 17 han quedat lleus. Els turistes provenien de diferents punts de la Península per gaudir uns dies de vacances amb el programa de l’Imserso. La Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de la investigació per esclarir les causes de l’accident.

El 061 ha desplaçat fins al lloc sis ambulàncies de suport vital bàsic, quatre de suport vital avançat, un vehicle medicalitzat de transport col·lectiu, un helicòpter i un hospital de campanya. 10 pacients han estat traslladats a l’Hospital de Manacor, cinc a Son Espases, cinc a Son Llàtzer, cinc més a l’Hospital de Llevant i dos a l’Hospital de Muro. La resta de passatgers, inclòs el conductor, han resultat il·lesos.

Notícies relacionades >

11/03/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris