X

Detingut l’home atrinxerat a ca seva a Sóller

La Guàrdia Civil informa que des de dimecres eren al domicili, al que acudiren per detenir l'home denunciat per amenaces de mort i agressió sexual per una dona del poble

11/01/2024

Imatge del dispositiu desplegat aquest matí a Sóller.

Redacció

Detingut un home de 49 anys, com a presumpte autor d’un delicte d’agressió sexual i amenaces de mort aquest dijous a Sóller. Així ho informa en un comunicat la Guàrdia Civil, on exposen més detalls.

Aquest dimecres es rebia una denúncia per amenaces de mort i agressió sexual per part de l’ara detingut a una dona resident a Sóller, per la qual cosa una patrulla de Seguretat Ciutadana es traslladava al domicili de l’autor per a la seva detenció. Una vegada van arribar a l’habitatge, aquest es va negar a sortir i en actitud molt violenta va amenaçar des de l’interior del domicili amb matar amb un ganivet als agents i a la seva mare que es trobava impedida a l’interior. Després de diversos intents per part dels agents i davant la negativa d’aquest, es muntava un dispositiu per a evitar que abandonés el lloc i s’activava el protocol establert per a aquests casos, traslladant-se al lloc la Unitat de Seguretat Ciutadana (USECIC) i un negociador perquè s’entregàs.

Sobre les 11.00 hores d’aquest dijous, davant la negativa a lliurar-se i després d’haver llançat amb una ballesta unes fletxes cap a l’exterior de l’habitatge des d’una de les finestres i comptant amb el corresponent manament judicial, es derrocava la porta d’accés al domicili i es procedia a la seva detenció, moment en el qual un dels agents resultava ferit lleu per una contusió.

Una vegada reduït i detingut ha estat atès aquest dijous pels serveis d’emergència per a aplicar-li uns calmants a causa de la seva agressivitat i ha estat traslladat al centre de psiquiatria de Son Espases. Al detingut se li han confiscat dues ballestes.

Imatge d’una de les ballestes confiscades al detingut.

11/01/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris