Un iot de 64 metres d’eslora encalla a una seca des Pujols, a Formentera
La propietat creu que no té danys estructurals i la vol extreure amb maniobres d'arrossegament

Les places de coworking també freguen la plena ocupació
El cohabitatge va néixer a Silicon Valley de la mà de joves professionals que hi arribaven a fer feina i que no només necessitaven un lloc on viure, sinó que cercaven un espai agradable on treballar i socialitzar. En definitiva, igual que el cotreball, es tracta de compartir una oficina, però també una casa. Una idea que feia temps que rondava pel cap dels germans Taltavull i que van convertir en realitat el novembre de l’any passat, quan van reconvertir un hotel d’interior amb 10 anys d’història en el primer centre d’aquestes característiques de Menorca.
La iniciativa funciona, si tenim en compte que les places de coliving estan plenes i que les de coworking també freguen la plena ocupació. I és que els clients no només valoren la qualitat de vida de Menorca; també l’intercanvi d’experiències per a enriquir-se personalment. Uns lligams que s’han reforçat amb xerrades i tallers que se celebren a la casa. Activitats que es van haver d’aturat amb l’increment de restriccions, però que ja s’han pogut reprendre.
La propietat creu que no té danys estructurals i la vol extreure amb maniobres d'arrossegament
Segons assenyalen, la infraestructura condiciona el creixement d'un sector amb demanda, diuen, d'aquestes embarcacions recreatives de grans dimensions