SOCIETAT

Extingit l’incendi forestal que ha obligat a evacuar la platja de s’Amarador

L'incendi s'ha donat per extingit a les 19.10 hores i ha cremat, finalment, a un total de 0,16 hectàrees de pinar


L’Institut Balear de la Naturalesa (Ibanat) ha donat per extingit l’incendi forestal, confirmat a les 15.55 hores d’aquest dissabte, que ha obligat a evacuar la platja de s’Amarador, a Santanyí. L’incendi, que ha obligat a evacuar als banyistes que gaudien de la platja, s’ha donat per extingit a les 19.10 hores.

Les flames de l’incendi forestal han afectat, finalment, a un total de 0,16 hectàrees de pinar.

Segons havia informat l’Institut Balear de la Naturalesa (Ibanat), l’incendi forestal, catalogat de nivell 0, havia estat confirmat a les 15.55 hores.

Tenint en compte el pla especial d’emergències davant el risc d’incendis forestals, els de nivell 0 poden ser controlats amb els mitjans previstos en aquest pla.

A més, tal com estableix, encara en la seva evolució més desfavorable, el nivell 0 “no suposa perill per a persones no relacionades amb les labors d’extinció, ni per a béns diferents als de naturalesa forestal”.

Tot i això, i pel fet que el foc s’ha declarat en una zona pròxima a la platja de s’Amarador, s’havia decidit l’evacuació dels banyistes per precaució.

En l’extinció de l’incendi forestal han treballat un Air tractor, dos helicòpters amb dos equips helitransportats, un avió de coordinació, dos tècnics, dues AMA, un cap de capatassos, una brigada terrestre, dues autobombes i un vehicle de logística.

Gràcies a la labor de tots aquests efectius, el foc havia estat controlat a les 17.30 hores.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |