societat

Un inquilí denuncia que ha estat víctima de frau elèctric

Va pagar el subministrament de tres habitatges durant 2 anys


Un inquilí denuncia que ha estat pagant durant dos anys el subministrament elèctric de tres habitatges ubicats a la urbanització de Son Olivaret de Sant Jordi, a Palma. Explica que el comptador de l’habitatge on va viure entre els anys 2017 i 2019 registrava no només els seus consums sinó també els d’altres dos immobles annexes en els quals vivien la parella que li havia llogat la casa i uns amics d’aquests. Diu que va sospitar que hi havia alguna irregularitat quan va començar a pagar factures que superaven els 1.000 euros mensuals. Quan es va queixar al propietari aquest va negar cap tipus d’irregularitat. Ara un pèrit ha fet un estudi en el qual certifica que el seu habitatge va donar corrent als altres dos immobles, que no disposen de comptador.

Construccions en sòl rústic

El mateix pèrit també certifica que aquests tres habitatges, que superen en valor els 4 milions d’euros, han estat construïts en sól rústic i, per tant, no compten amb els permisos necessaris.

El denunciant també es queixa que, a pesar de pagar un lloguer de 1.000 euros mensuals, l’habitatge on ell residia no reunia les condicions adequades d’habitabilitat. Per tant, reclama al propietari que li indemnitzi.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Els usuaris de les residències de Menorca podran sortir dels centres i rebre visites de familiars

El Govern flexibilitza les mesures davant els 'nombres' de Menorca: només 18 casos per cada 100.000 habitants

El Consell de Menorca demana finançament a l’Estat per als projectes estratègics a l’illa

Contempla el desenvolupament del projecte Starlight o la potenciació del turisme marítim a través de l'Illa Plana, entre d'altres accions

Famílies de la Salle de Manacor presenten 234 signatures per mantenir l’horari continuat

Asseguren que és una petició transitòria i per reduir les possibilitats de contagi

La ocupació de llits de l’UCI encara no es alta segons l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera

La Conselleria de Salut es mostra preocupada per la taxa de positivitat d'Eivissa, clarament superior a la de la resta...