societat

Un inquilí denuncia que ha estat víctima de frau elèctric

Va pagar el subministrament de tres habitatges durant 2 anys


Un inquilí denuncia que ha estat pagant durant dos anys el subministrament elèctric de tres habitatges ubicats a la urbanització de Son Olivaret de Sant Jordi, a Palma. Explica que el comptador de l’habitatge on va viure entre els anys 2017 i 2019 registrava no només els seus consums sinó també els d’altres dos immobles annexes en els quals vivien la parella que li havia llogat la casa i uns amics d’aquests. Diu que va sospitar que hi havia alguna irregularitat quan va començar a pagar factures que superaven els 1.000 euros mensuals. Quan es va queixar al propietari aquest va negar cap tipus d’irregularitat. Ara un pèrit ha fet un estudi en el qual certifica que el seu habitatge va donar corrent als altres dos immobles, que no disposen de comptador.

Construccions en sòl rústic

El mateix pèrit també certifica que aquests tres habitatges, que superen en valor els 4 milions d’euros, han estat construïts en sól rústic i, per tant, no compten amb els permisos necessaris.

El denunciant també es queixa que, a pesar de pagar un lloguer de 1.000 euros mensuals, l’habitatge on ell residia no reunia les condicions adequades d’habitabilitat. Per tant, reclama al propietari que li indemnitzi.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Treballadors interins i amb contractes temporals demanen que es regularitzi la seva situació laboral

Hi ha gent que encadena aquest tipus de contractes des de fa més de 30 anys

Salut té previst arribar a inocular 20.000 dosis diàries aquesta setmana

Tot i així, Balears continua a la coa de la vacunació

Cinc anys de la llei de fosses

En aquest període de temps s'han excavat 17 fosses, s'han exhumat 161 cossos i identificat a 30 persones. En concret, en el marc d'aquesta Llei de Fosses han estat localitzats...

Menorca importa un model aragonès per donar un ús temporal a solars i edificis buits

El Consell trasllada la proposta a tots els ajuntaments de l'illa