X

Un jove accepta 5 anys de presó per tallar el coll a un al·lot al passeig marítim de Palma

L'acusat reconeix que va atacar la víctima per equivocació

10/02/2021

Un jove accepta 5 anys de presó per tallar el coll a un al·lot al passeig marítim de Palma

Un jove accepta 5 anys de presó després de reconèixer que va degollar un al·lot a una zona d’oci del passeig Marítim de Palma. En una vista celebrada aquest dimecres a l’Audiència, ha tancat un acord amb les acusacions per mor del qual també ha de pagar a la víctima una indemnització de 10.200 euros per les lesions i les seqüeles causades. De moment, ja n’ha consignat 3.000, motiu pel qual se li reconeix una atenuant de reparació parcial del dany.

L’acusat va atacar la víctima per equivocació

Els fets varen ocórrer el primer de novembre del 2019. L’acusat havia discutit amb un grup i va confondre la víctima amb un dels seus agressors. Amb la intenció de venjar-se’n, el va atacar per l’esquena amb una copa de vidre trencada. Li va clavar el cristall al coll i el va colpejar a la cara. Després, va fugir fins que va ser detingut per la policia.
A la víctima li ha quedat una cicatriu al coll de 7 centímetres. Avui, en abandonar l’Audiència, ens deia que vol passar pàgina i que el més important és que, en aquests moments, ja s’ha recuperat.

10/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT