societat

Un mes després de la torrentada: 1.600 reclamacions presentades per valor de 10 milions d’euros

El Consorci d'Assegurances té previst resoldre abans de finals d'enguany pràcticament tots els expedients de la torrentada


El Consorci d’Assegurances té previst resoldre abans de finals d’enguany pràcticament tots els expedients de la torrentada que va afectar el Llevant de Mallorca fa just avui divendres un mes. En total, s’han presentat al voltant de 1.600 reclamacions, segons ha explicat a l’Informatiu Matí d’IB3 Ràdio el degà del Col·legi de Mediadors d’Assegurances, Daniel Salamanca. En total, l’organisme haurà de pagar a particulars i empreses devers 10 milions d’euros en indeminitzacions.

Estem parlant de reclamacions de tot tipus, des de cotxes sinistrats, a cases o mobiliari destruit, i evidentment, els danys personals. Això sí, alguns afectats s’han trobat amb problemes, com que les pòlisses d’assegurances que tenien contractades no cobrien totes les necessitats del client.

En general, però, els mediadors estan satisfets amb la celeritat amb la qual s’estan resolguent els expedients. Les primeres setmanes s’ha rebut un allau de 1.600 reclamacions, derivades després al Consorci d’Assegurances, que és l’organisme encarregat d’indeminitzar en cas de castàstrofes naturals, com la riuada del llevant de Mallorca.

 

Un mes després, la vida segueix

Aquest divendres es compleix un mes de la tràgica torrentada que va afectar el Llevant de Mallorca, i que va causar la mort a 13 persones i  greus danys a diverses poblacions, especialment a Sant Llorenç des Cardassar. IB3 Ràdio es desplaça fins a aquesta localitat per saber com és la vida dels habitants de la comarca. Serà en directe des de les 07.00 hores, i fins a les 20.00 hores. Tota la programació d’IB3 Ràdio s’emetrà des de Sant Llorenç, tant els informatius del matí i migdia, com els diferents programes: ‘Al dia’, ‘Esports 3’, ‘Multiplex’ i ‘Vitamina 3’.

I també, a partir de les 16.20 hores, el programa d’IB3 Televisió ‘Cinc dies’ es desplaça fins a Sant Llorenç. Els reporters del programa conversaran amb els habitants d’aquesta població, així com amb diferents testimonis. Jaume Noguera conduirà el programa des de plató, mentre que Marta Garau anirà fins al lloc dels fets per contar com s’ha refet el poble, un mes després d’aquell fatídic dia.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Els vesins de Cala de Bou recuperen el subministrament d’aigua

Durant tot el dia operaris d'Aqualia han treballat per reparar l'avaria

El Consell entrega dels Lliuraments d’honor i distincions de l’Illa de Mallorca

Coincidint amb el 40 aniversari de la institució s'ha retut homenatge també als exconsellers

La vida per un ‘like’

Centrats, moltes vegades, a posar en risc la seva integritat física, els reptes virals són un dels perills més subestimats entre els nostres menors. La prevenció i la conscienciació són...

El TSJB ordena una prova pericial per veure si els mòbils de Kiko Mestre i Blanca Pou foren examinats

Es vol saber si s'extragué informació mentre estaven sota custòdia policial