X

Un microbús de 22 places soluciona el transport escolar a Selva

Famílies de Son Ferriol informen del mateix problema de falta de places de transport per anar a l'institut fora del poble

16/09/2022

Un microbús de 22 places soluciona el transport escolar a Selva

Imatge d'arxiu.

Un microbús amb 22 places que s’ha afegit a l’autobús convencional de 60 ha permès avui no deixar cap estudiant d’ESO de Selva sense lloc per arribar a Inca i anar a l’institut. La mesura arriba un dia després que ahir es fes públic que alumnes d’aquesta localitat i també de les del mateix municipi, Caimari i Moscari, a més de Lloseta no havien pogut agafar el transport escolar per manca de seients suficients.

Famílies de joves de Son Ferriol, a Palma, també han informat que s’han trobat amb el mateix problema per desplaçar-se fins a l’IES a Sant Marçal. Inicialment, la Conselleria d’Educació va dir que el problema se solventaria a l’octubre enmig de les crítiques dels pares i les mares que es veien obligats a acompanyar els fills a escola pels seus propis mitjans. La Directora General de Primera Infància, Amanda Fernández va demanat disculpes ahir, dijous, als afectats i ha explicat que la situació l’han generada les matriculacions “de darrera hora” d’alumnes nouvinguts.

16/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris