societat

Un miler de jubilats ja tenen la targeta Gen Gran del Consell

Més de 200 comerços de Mallorca s'han adherit a aquest projecte, i cada mes, s'hi afegeixen més. La targeta és gratuïta, personal i no s'ha de renovar.

Un+miler+de+jubilats+ja+tenen+la+targeta+Gen+Gran+del+Consell

Una iniciativa que pretén que estalviïn doblers en les compres que fan als comerços que estan adherits a la campanya.

Són jubilats que esperen el seu torn per fer-se la targeta. Han demanat cita prèvia i avui han d’entregar la sol·licitud per obtenir-la. L’únic requeriment és estar empadronat en qualcun dels municipis de l’illa, tenir entre 60 i 64 anys i ser pensionista o bé per jubilació, incapacitació permanent o viudetat. També els majors de 65 anys la poden demanar.

Des que es va posar en marxa aquesta nova targeta el passat 13 de gener, devers 900 persones han vingut a obtenir-la. D’altres, ho gestionen a través d’entitats i associacions de gent gran. Es tracta que aconsegueixin descomptes en tota classe d’àmbits.

Més de 200 comerços de Mallorca s’han adherit a aquest projecte, i cada mes, s’hi afegeixen més. Com aquesta perruqueria de cans. Els botiguers trien els avantatges que ofereixen als seus clients de la tercera edat.

La targeta és gratuïta, personal i no s’ha de renovar. Tan sols mantenir les dades actualitzades i comunicar qualsevol canvi al Consell. Si es perd o es fa malbé, es pot demanar una de nova.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Diari de l’estat d’alarma. Jornada 72: Mallorca, Menorca i Eivissa estrenen la Fase 2

Ja es permet el bany a la platja i es reobren els centres comercials

Sanitat rebaixa en 1.900 la xifra de morts per Covid-19 i la situa en 26.834 defuncions

Simón diu que una de les raons del ball de xifres és que les comunitats havien notificat com a confirmats...

Javier Arranz, a favor d’aixecar l’Estat d’Alarma a les Balears

El portaveu del comitè de malalties infeccioses creu que la pandèmia del Coronavirus evoluciona favorablement a la nostra comunitat