X

Un Nolito proper i líder

El primer entrenament del gadità a l'Eivissa ha mostrat un jugador comunicatiu i implicat

07/09/2022

Un Nolito proper i líder

Nolito ha dut a terme avui el seu primer entrenament amb els seus nous companys. El gadità ha saltat a la gespa de l’estadi de Can Misses quan passaven les deu del matí. Des que ha sortit, no ha parat de parlar amb els seus companys. S’ha mostrat proper i afectuós amb un grup de jugadors que no viu la seva millor ratxa, amb un punt de dotze possibles.

Abans dels exercicis, ha conversat amb dos jugadors de la província de Pontevedra, com són Miki Villar i David GoldarNolito ha passat bona part de la seva carrera a Vigo i, segurament, tenien coses a compartir. De seguida, Javier Baraja ha explicat la pràctica en espais reduïts on ja Nolito s’ha situat en la seva posició natural, més escorat a l’esquerra.

També amb la pilota s’ha mostrat comunicatiu i a prop de Mateusz Bogusz, amb qui possiblement podria formar una bona societat al camp al llarg de la temporada. Fins i tot al final de l’exercici, ha estat una estona amb el polonès donant-li alguns consells i cultivant aquesta relació al camp.

Acostumats a no veure mai aficionats als entrenaments, avui s’hi han acostat tres joves seguidors blau cel. Tampoc s’ha perdut el primer entrenament de Nolito el president Amadeo Salvo, igual que el secretari tècnic Carlos Sánchez. Aquesta tarda, presentació de Nolito a les 19.00 hores per als mitjans de comunicació i a les 19.30 hores, portes obertes a Can Misses per a tots els aficionats que vulguin veure Nolito amb la camiseta blau cel. Està previst que el jugador, el fitxatge més important de la història del club, dirigeixi unes paraules a tots els aficionats que s’acostin a l’estadi.

07/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris