Troben el cos sense vida d’Angelita Silva De Souza
Així ho determinen les anàlisis fetes amb una mostra d'ADN

Cada sessió que ofereix el Col·legi d'administradors de finques de les Balears costa 150 euros
Parlam amb Merxe i Andreu. Són veïns de Palma. Ella, viu al tercer. Ell, a l’àtic. Han acudit a un servei de mediació, perquè tenen un problema que sembla impossible de resoldre’l. Andreu vol instal·lar un aparell d’aire condicionat, però per fer-ho, ha de mester que la instal·lació passi per ca Merxe, i ella s’hi nega. Tot, amb un rerefons personal.
És un cas fictici, inspirat en un cas real que es produí a una finca de Palma, i que avui ha servit a un grup d’administradors de finques per informar-se sobre el nou servei de Mediació Immobiliària, que ofereix a partir de gener el Col·legi d’administradors de finques de les Balears, en col·laboració amb Gesmediación, experts en mediació.
Els mediadors són imparcials i miren d’aconseguir que els propis usuaris arribin a una solució ells mateixos, sempre ajustada a dret. Els problemes que s’aborden són diversos, i sempre solen ser petits conflictes que, tot i no ser importants, semblen impossibles de resoldre.
Am aquest servei, s’intenta arribar a un acord per evitar la via judicial. Habitualment, de mitjana, amb 6 o 8 sessions, es pot resoldre el conflicte. Costa 150 euros cada sessió, que com a norma general, paguen a mitges els veïns implicats.
Així ho determinen les anàlisis fetes amb una mostra d'ADN
30 anys cotitzats, 9 dins el sector, són els requisits