societat

Un nou vessament obliga a tornar a tancar les platges de Can Pere Antoni i Ciutat Jardí

La Federació Hotelera lamenta la mala imatge que produeix veure les platges tancades 

Un+nou+vessament+obliga+a+tornar+a+tancar+les+platges+de+Can+Pere+Antoni+i+Ciutat+Jard%C3%AD

Ha plogut tan sols uns minuts. Han estat ruixats molt localitzats que han deixat com a molt 10 litres per metre quadrat a Palma. Aigua suficient, però, per provocar un nou vessament d’aigües residuals a les platges de Can Pere Antoni i Ciutat Jardí. Per sisena vegada ja en el darrer mes s’ha hissat la bandera vermella i s’hi ha tornat a prohibir el bany.

El batle de Palma ha remès una carta oberta als ciutadans en què reconeix un dèficit d’infraestructures i que s’està treballant per revertir-lo. Explica que ara se segueix un protocol rigorós de bandera vermella per precaució a cada vessament, i acusa el PP d’ocultar aquests episodis en la passada legislatura.

El Partit Popular, però, critica la mala gestió del Govern pel que fa als vessaments. Els acusa de no haver fet res en els darrers tres anys i recorda que els mesuraments realitzats pels tècnics durant la passada legislatura indicaven que la qualitat de l’aigua era bona.

La Federació Hotelera lamenta la mala imatge que produeix veure les platges tancades i la repercussió que això té sobre el turisme en aquestes zones en plena temporada alta. Reclama al Govern una major inversió en el manteniment de les depuradores i que l’administració requereixi al titular dels vessaments les millores necessàries per minimitzar l’impacte. Les platges romandran tancades fins que no es tinguin els resultats de les analítiques.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

L’Associació del Cavall de Raça Menorquina es prepara per celebrar la trentena edició del concurs morfològic

Fins a 90 cavalls participaran en l'esdeveniment que enguany es farà a porta tancada

La incerta economia familiar fa perillar les matrícules a les escoles d’estiu

Ajuntaments com el de Ciutadella ofereixen a les empreses de lleure i activitats esportives espais municipals perquè es mantingui l'oferta

Els ànecs de la bassa de Sant Pere, a Alaior, han tingut pollets

Cinc petits aneguets aprenen a nedar aquests dies a l'estany d'aquest parc ubicat al polígon industrial

Els aliats sospesaren l’ocupació militar de les Balears durant la II Guerra Mundial

És la conclusió d'experts de la UIB després d'analitzar informació secreta desclassificada