X

Un pont ple d’acitivitats per als més petits de la casa

Teatre, música i espectacles per a tota la família arreu de les Illes

06/12/2021

Un pont ple d’acitivitats per als més petits de la casa

Arriba a Ciutadella una de les veus més reconegudes de la música infantil. Es tracta de la cantat catalana Damaris Gelabert que avui a les 19h de l’horabaixa i demà a les 12 del migdia, presentarà al Teatre Es Born el seu espectacle de teatre musical ‘Soc Feliç’.

Les activitats per als més petits arriben també a Eivissa amb els espectacles ‘Roda, roda, rodari’, que es representarà avui al Centre Cultural de Jesús i el muntatge ‘Más que nada’ que acollirà el Teatre Espanya.

Anam ara fins a La Fornal, a Manacor, on avui a les 19h de l’horabaixa podreu conèixer la ‘Màquina gramòptica universal’. Teatre d’ombres i música obra de la companyia Marino e Marini. Recordam també que el concert de Rebeca Jiménez previst per avui al Teatre de Manacor ha quedat suspès per causes alienes a l’organització.

La darrera de les nostres propostes ens du fins a l’Auditori de Peguera on demà hi podreu veure el muntatge ‘Baby esfèric’, d’Aboon Teatre de Barcelona. Una obra que cultiva el respecte a la natura entre els més petits i que convida als més grans a redescobrir el mon amb la mirada dels infants.

06/12/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris