X

Un problema elèctric la possible causa de l’incendi que causà la mort de la dona a Inca

La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació mentre els veïnats de la víctima continuen commocionats pels fets

26/04/2024

Un problema elèctric la possible causa de l’incendi que causà la mort de la dona a Inca

Un problema elèctric podria ser la causa de l’incendi que la nit d’aquest dijous va causar la mort d’una dona de 82 anys a Inca. La Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de la investigació mentre els veïnats de la víctima continuen commocionats pels fets.

En Toni ha vengut avui horabaixa a veure si aquesta casa de la seva propietat ha patit desperfectes per mor de l’incendi. N’Antònia s’ha temut del que ha passat a l’habitatge per IB3.

La víctima, de 82 anys, era molt estimada pels qui la coneixien.

Tot apunta a un problema elèctric com a causa de l’incendi mortal tot i que la Guàrdia Civil té encara pendent anar al lloc dels fets a fer una inspecció del lloc. Varen ser uns treballadors del servei de recollida de fems els qui donaren l’avís en veure que sortia fum del balcó passada la 1 de la matinada.

Tot d’una les flames s’estengueren per l’habitatge. En arribar-hi els Bombers, trobaren ja el cos sense vida de la dona. La seva germana, que viu a baix, va ser atesa per inhalació de fum i una crisi d’ansietat. Aquest divendres horabaixa ha tornat a ca seva acompanyada de la seva filla. La Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de la investigació i en les pròximes hores es traslladarà al lloc de l’incendi per fer-hi una nova inspecció i confirmar-ne les causes.

Notícies relacionades >

26/04/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris