Un problema informàtic afecta durant gairebé dues hores les estacions d’ITV de Mallorca

El trasport discrecional anuncia mesures contundents si no es redueix la llista d'espera per una cita a l'ITV a partir del 20 de gener

Un+problema+inform%C3%A0tic+afecta+durant+gaireb%C3%A9+dues+hores+les+estacions+d%27ITV+de+Mallorca

Fins a dues hores han hagut d’esperar els conductors que a primera hora del matí havien de passar la Inspecció tècnica de vehicles a l’estació de Manacor. Un problema en el sistema informàtic central, i que ha afectat altres comunitats, n’ha estat la causa. Alguns conductors afectats ha estat citats per als pròxims dies i els qui han partit la poden demanar. Una situació, però, que no ha afectat de la mateixa manera altres estacions de l’illa, com la de Son Castelló o la de Son Oms.

El problema informàtic ha quedat resolt a les 8:40h i l’estació de Manacor ha tornat a poc a poc a la normalitat. Amb tot, molts de conductors amb la ITV encara per passar asseguren que és impossible trobar una cita fins a l’abril.

El temps mitjà d’espera per obtenir una cita haurà de ser de 13 dies laborables a partir del 2020 segons les noves condicions del contracte per a la gestió del servei que entra en vigor dia primer de gener.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris


més contingut relacionat

La Comissió Judicial de Coordinació en Violència de Gènere revisarà els protocols per millorar el sistema actual

Els professionals demanen que es dobli el número d'advocats especialitzats en violència de gènere