X

Un professor de matemàtiques menorquí, entre els escriptors més venuts a Amazon amb un llibre d’enginy

Miquel Capó Dolz ja ha venut més de 125.000 exemplars de la vintena de llibres que ha publicat

05/01/2020

Un professor de matemàtiques menorquí, entre els escriptors més venuts a Amazon amb un llibre d’enginy

A la llista dels llibres més venuts a Espanya per Amazon hi ha obres d’Arturo Pérez-ReverteJavier Cercas o Mariano Rajoy. Però també s’hi pot trobar, en dotzena posició, el llibre ‘365 enigmes i jocs de lògica: Posa a prova les teves neurones’. L’autor és el professor de matemàtiques ciutadellenc, Miquel Capó Dolz, qui fa feina a l’Institut Biel Martí de Ferreries.

‘365 enigmes i jocs de lògica: Posa a prova les teves neurones’, editat per Montena el 2012, ja va per la quinzena edició, quatre de les quals publicades l’any passat. A més, Capó té dos llibres més entre el Top 100 d’Amazon. Una fita que es va començar a construir l’any 2005 quan el professor havia de preparar activitats per a un taller de matemàtiques que impartia.

Quinze anys després d’iniciar la seva carrera editorial, Capó ja ha escrit una vintena de llibres, amb aquesta temàtica de cercar la cara més entretinguda de les matemàtiques, i n’ha venut 125.000 exemplars, sense comptar els que s’han distribuït amb diverses revistes i diaris. També ha publicat a Portugal, Mèxic, Indonèsia, el Brasil i la Xina. Aviat s’editaran cinc llibres més en mandarí i també ha signat un acord per a publicar-ne a Turquia.

05/01/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT