X

Un projecte de cooperació liderat per Cort permetrà enllaçar Nou Llevant amb la Soledat

Preveu perllongar el carrer de Caracas i construir-hi equipaments i 200 habitatges protegits

10/05/2022

Un projecte de cooperació liderat per Cort permetrà enllaçar Nou Llevant amb la Soledat

L’Ajuntament de Palma licitarà demà dimecres un projecte d’urbanització al barri de La Soledat que perllongarà el carrer de Caracas, ara interromput al seu pas pels carrers de Prunes i de Tous. Les obres permetran enllaçar el barri de La Soledat amb el Nou Llevant. El projecte també preveu construir-hi uns 200 habitatges protegits, a banda dels habitatges amb què es compensarà els actuals propietaris, que són una trentena.

Segons ha explicat la regidora de Model de Ciutat de Palma, Neus Truyol, el 47% de l’àrea pertany a l’Institut Balear de l’Habitatge (IBAVI), el 13,5% a l’ajuntament, a banda de la trentena de propietaris particulars. El projecte de cooperació, que liderarà Cort, preveu construir-hi equipaments i edificis d’habitatges d’entre 3 i 5 plantes. Truyol ha destacat que amb aquest, es millorarà “un entorn que pateix i degradació urbana i una manca d’inversió”, i que afecta “col·lectius vulnerables”.

El cost del projecte serà de més de 3 milions. L’aportació serà de 770 mil euros per part de l’ajuntament i de 2,5 milions de l’IBAVI. Truyol ha dit que la previsió és que en 2 anys estigui executat.

10/05/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris