societat

Un Sant Antoni a Sa Pobla poc endimoniat

Al vespre, les completes seran a porta tancada, i emeses en línia


Si això fos un any sense Covid, ara mateix els dimonis sortirien de la rectoria per començar a fer volta per sa Pobla, però els pocs dimonis que avui es veuen són al·lots vestits de dimoni que escarneixen els balls dels dimonis dels dimonis grossos. Gairebé tots els actes del dissabte de sant Antoni s’han suspès, però així i tot, avui a migdia hi havia molta de gent que es passejava pel centre de sa Pobla.

Segons les darreres xifres de la Conselleria de Salut, en la darrera setmana s’hi han detectat 46 casos de Covid, i la incidència acumulada a set dies és de 341 casos per cada 100.000 habitants.

Per això no convé abaixar la guàrdia. La banda municipal de música oferirà un concert a la plaça de l’església que s’emetrà per internet. Així ho explica el president de la Banda de Música de sa Pobla, Jordi Vanrell.

La policia tancarà tots els carrers que peguen a la plaça perquè la gent no s’hi pugui acostar. I el vespre les completes també seran a porta tancada, i emeses en línia.

Els forners de sa Pobla avui despatxen espinagades, però no en venen tantes com altres anys, perquè avui a sa Pobla no hi ha visitants de fora poble. “És gent particular”, diu Magdalena Perelló, fornera del Forn Que Bo. “Si algú de sa Pobla en vol, ho té previst amb un parell de dies d’antel·lació”, assegura.


Vigilància policial per evitar celebracions santantonieres a Manacor, Muro, Sa Pobla i Artà
Sa Pobla suspèn les festes de Sant Antoni

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Onze joves denunciats a Santa Eulàlia per fer botellot a la via pública

Els agents varen arribar a lloc de Es Puig de s'Església Vella i varen interposar diverses sancions

55 nous positius de Covid-19 a Balears i cinc morts

El total de casos acumulats és de 56.135 des de l'inici de la pandèmia i de 722 morts. En aquests moments, el Servei de Salut atén 1.722 persones a causa...

Mor Antoni Caimari, fundador d’ACA i compositor de música contemporània

Ha mort a l'edat de 77 anys, ja que patia de feia un temps una degeneració física i cognitiva

El Born de Palma, un aparador per donar visibilitat als infants amb malalties rares

A Mallorca, només tres infants pateixen la malaltia de la Coffin-siris, una de les 1.300 malalties identificades a Espanya com...