X

Un temps molt canviant per al pont festiu, però cap a un cap de setmana d’anticicló

Divendres, dia 8, tendrem el cel tapat i hi haurà ruixats que poden ser moderats a Mallorca i Menorca

05/12/2023

Un temps molt canviant per al pont festiu, però cap a un cap de setmana d’anticicló

Fotografia de Paco Moranta des de Consell.

El Temps

Arriben dies de festa i de pont per alguns i el temps serà molt canviant aquestes pròximes hores i jornades. De moment per aquest dimarts i dimecres, esperam bastants estones de sol, sobretot la segona meitat del dia. Al matí pot haver-hi ruixats locals a Menorca i possibles a Mallorca. La temperatura no canvia i tant aquest dimarts i dimecres els valors màxims quedaran entre els 14 i 16 ºC. El vent bufarà en general feble de component nord.

Per a dijous, hi haurà niguls prims, però el cel es taparà ràpidament i durant la segona meitat del dia pot haver-hi qualque brusca feble. La temperatura pujarà lleugerament i el vent del sud-oest guanyarà força i deixarà la situació marítima alterada.

Divendres, dia 8, tendrem el cel tapat i hi haurà ruixats que poden ser moderats a Mallorca i Menorca. La temperatura baixarà amb el pas de les hores i els valors més baixos seran a darrera hora del dia. El vent de tramuntana bufarà moderat, amb cops forts a Menorca.

El cap de setmana tornarà l’anticicló i en general xerrarem de cel destapat i temperatura diürna que pujarà, malgrat que durant el vespre l’ambient serà fred.

05/12/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris