economia

Un total de 13 oficines del Banc Sabadell a Balears es veuran afectades per l’ERO

La reconfiguració de la xarxa afectaria, d'aquesta manera, a gairebé un 31% de la xarxa d'oficines de Sabadell a Espanya, composta per al voltant de 1.500 sucursals.

Imatge d'arxiu.


Les províncies de Barcelona, Múrcia i Alacant serien les més afectades pel tancament o conversió d’oficines plantejat pel Banc Sabadell en el mercat de l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) presentat als sindicats. En el cas de Balears, es veuran afectades 13 oficines.

En concret, el pla de l’entitat passa per tancar o convertir 95 oficines a Barcelona, 59 a Múrcia i 44 a Alacant, segons han indicat fonts pròximes a la negociació.

Els seguirien Madrid amb 38, Astúries (33), València (30), La Corunya (26), Girona i Guipúzcoa (19), Tarragona (16), Balears (13), Biscaia (12), León (11), Màlaga (8), Navarra i Sevilla (7), Castelló, Las Palmas, Orense i Pontevedra (5), Àlaba i Valladolid (4), Granada, Jaén, La Rioja i Saragossa (3) Burgos, Osca, Lleida, Lugo, Salamanca i Santa Cruz de Tenerife (2).

Finalment, a Albacete, Almeria, Badajoz, Guadalajara, Huelva, Toledo i Zamora es tancaria o es transformaria una oficina en cadascuna d’elles. La resta de províncies no registrarien ni clausura ni conversió de sucursals.

En total, Banc Sabadell ha plantejat el tancament de 320 oficines i la conversió de 176 d’elles en caixes avançades, on continuarien funcionant els caixers i serveis bàsics. D’aquestes xifres, ja s’haurien realitzat 105 tancaments al juliol i 27 conversions.

La reconfiguració de la xarxa afectaria, d’aquesta manera, a gairebé un 31% de la xarxa d’oficines de Sabadell a Espanya, composta per al voltant de 1.500 sucursals.

L’ajust de personal plantejat pel banc contempla la sortida de 1.936 empleats, al voltant d’un 12,5% de la plantilla que té a Espanya, de 15.000 treballadors.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Les Pitiüses han estat les illes més triades de les Balears pel turisme nacional

Segons Logitravel, Eivissa ha tingut un creixement del 14% i Formentera del 7%

Un 30% de locals de restauració han tancat des que va començar la pandèmia

Un d'aquests casos és el d'en Francisco que el dia 30 de novembre abaixarà la persiana del seu local

Algaida i Porreres uneixen forces per potenciar el petit comerç

Els dos municipis faran formacio perquè es millori la presència a internet i xarxes socials

Les claus sobre el projecte d’ampliació que vol fer AENA a l’aeroport de Palma

En el projecte final AENA elimina 8 posicions d'aparcament en remot, és a dir, sense finger, per compensar aquestes vuit...