X

Un veïnat des Castell puja la seva llanxa a la terrassa d’un tercer pis per estalviar-se el cost d’amarratge

Aquest aficionat a la nàutica assegura que és "legal", mentre que l'Ajuntament adverteix que els tècnics d'Urbanisme estudiaran si representa un perill per a la via pública

30/01/2023

Redacció

Una barca col·locada a la terrassa d’un tercer pis, al municipi des Castell, ha estat la imatge del cap de setmana a Menorca. El seu propietari la hi va pujar amb l’ajuda d’una grua per estalviar-se el lloguer d’un espai on guardar-la i reparar-la durant l’hivern, segons ha explicat ell mateix a través de les xarxes socials.

Els tècnics de l’Ajuntament, per la seva banda, estudien si el fet pot representar un perill i si és necessària la retirada de l’embarcació. Sigui com sigui, la situació no ha deixat de sorprendre alguns veïnats de la zona.

Segons ha explicat aquest aficionat a la nàutica, la raó per la qual ha instal·lat la llanxa a la seva terrassa és estalviar-se el cost del lloguer d’un amarrament o una boia, a part de poder dedicar més temps a la tasca de posar a punt l’embarcació: “Així m’estalvio 70 euros al mes durant els cinc mesos d’hivern i la repar des de casa meva”, ha apuntat.

A més, assegura que és “legal” dipositar la llanxa a la terrassa, ja que el seu pes és” fins a deu vegades menor” del que pot suportar l’estructura.

En el cas que es consideri que representa un perill per als ciutadans, el Consistori ha assegurat que dictarà un ordre d’execució perquè sigui retirada de la terrassa.

30/01/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris