X

Un ventall de valoracions a favor i en contra del Govern que encapçalarà Pedro Sánchez

PSOE i Més per Mallorca valoren haver pogut constituir una majoria progressista, els populars critiquen que serà un govern inestable i Vox diu que "es posa en risc" la democràcia

17/11/2023

Redacció

La presa de possessió de Pedro Sánchez com a president del Govern central no ha deixat indiferent ningú, tampoc els partits polítics de les Illes. Els partits de l’esquerra n’han fet una valoració positiva, contràriament als populars i Vox, que fins i tot alerten que “el pacte posa punt final a la democràcia”.

El Partit Socialista i Més per Mallorca assumeixen que serà una legislatura plena de reptes, però posen l’accent en el fet d’haver pogut constituir una majoria progressista al Congrés dels Diputats. Des del Partit Popular, en canvi, asseguren que Pedro Sánchez ha pactat un govern “inestable” i critiquen que ho ha fet tot per mantenir-se en el càrrec.

Debat de les esmenes a la totalitat dels pressupostos

Aquest divendres al Parlament s’hi ha reunit la Junta de Portaveus, ja que era el darrer dia per presentar esmenes a la totalitat dels pressupostos de la comunitat per a l’any que ve. Així ho han fet el Grup Parlamentari Socialista, el de Més per Mallorca i el Grup Mixt. Es debatran en la sessió plenària de la setmana que ve.

17/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris