X

Un vessament de combustible provoca múltiples accidents a les Avingudes de Palma i obliga a tallar el trànsit

No es pot circular des d'avinguda Alemanya fins al Baluart del Príncep

11/01/2024

Un vessament de combustible provoca múltiples accidents a les Avingudes de Palma i obliga a tallar el trànsit

Imatge d'arxiu.

Redacció

Un vessament de combustible d’un vehicle que circulava per Avingudes, a Palma, ha obligat a tancar el trànsit des d’Avinguda Alemanya fins al Baluart del Príncep després de produir-se diversos accidents. Segons ha informat l’Ajuntament, el vehicle que perdia líquid era un turisme d’un particular, que circulava en sentit cap a Avinguda Gabriel Alomar. L’incident ha tingut lloc cap a les 10.00 hores.

Una gran taca de combustible s’ha estès per la calçada des de plaça d’Espanya fins al final de l’avinguda Gabriel Alomar. Tres motoristes han relliscat i caigut i un d’ells ha impactat contra un autobús de l’EMT. Un segon autobús públic s’ha vist implicat en un accident, i un cotxe també ha perdut el control i ha acabat pujat a la mitjana. Afortunadament, cap dels afectats ha resultat ferit de gravetat.

La Policia Local ha tallat el trànsit des d’Avinguda Alemanya fins a la coneguda com a costa del gas. El trànsit rodat que arriba des de La Rambla s’està desviant pel túnel al carrer Antoni Marqués i per Avingudes només es permet el pas d’autobusos. Mentrestant, operaris de Emaya treballen a retirar el combustible de la calçada.

La Policia Local preveu que la circulació no es restableixi fins a aquest horabaixa.

11/01/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris