ECONOMIA

Diverses cancel·lacions i prop de 140 vols amb retard en un nou dia de vagues a Ryanair i Easyjet

Avui dissabte és el dia de més vols de tot el cap de setmana als aeroports de les Balears


Aquest dissabte, el que seria el darrer dia de vaga dels tripulats de cabina de Ryanair, i segon dia dels d’Easyjet s’ha saldat, de moment, amb sis vols cancel·lats de Ryanair (3 amb origen Balears i 3 en destinació) i un vol  d’Easyjet. El curiós és que passatges que havien d’agafar aquest vol han comentat a IB3 Notícies que el vol es va cancel·lar la setmana passada.

Asseguren que els passatgers que han arribat al mostrador per facturar, s’han enterat en aquell moment de què el vol havia estat cancel·lat. Ningú no els havia avisat, ni havien rebut cap notificació. Afegeixen que com que Easyjet no té cap mostrador a l’aeroport palmesà, han de fer la reclamació per internet. Ara s’han de cercar un hotel per anit, i esperar a veure si poden volar a Berlín demà. Però, de fet, encara no tenen confirmació de si demà tendràn vol o no.

A més d’aquest vol cancel·lat, de moment també hi ha 138 vols amb retard, tant de Ryanair com d’Easyjet.

Paciència als controls de seguretat

Paral·lelament a aquesta situació, la situació és de força afluència de gent, passatgers amb ganes de partir de vacances. Però no es veuen llargues i extenses coes als mostradors de facturació, però sí que s’ha de tenir paciència a l’hora de passar els controls de seguretat.

Avui, dissabte, és el dia amb més vols programats a les Balears de tot el cap de setmana. Això sí, una xifra similar a la de l’any 2019, només un 3 per cent manco.

A on també s’ha notat que hi ha molta de gent és als pàrquings de l’aeroport. Costa trobar un aparcament i es veuen molts de vehicles fent voltes cercant lloc, i d’altres que han optat per anar a deixar o cercar amics i familiars, sense haver de cercar aparcament.

Convoquen 12 jornades més de vaga

Els sindicats USO i SICTPLA han convocat 12 jornades de vaga més per als tripulants de Ryanair a l’Estat durant el juliol. En concret, les aturades de 24 hores es duran a terme els dies 12, 13, 14, 15, 18, 19, 20, 21, 25, 26, 27 i 28 en els deu aeroports que opera la companyia.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |