X

Una al·lota ingressa a l’UCI després d’ingerir un cafè amb insectes d’una màquina de l’aeroport de Palma

Segons han confirmat fonts properes, els fets, ocorreguts aquest dilluns, han estat denunciats en la comissaria de l'aeroport

24/04/2024

Una al·lota ingressa a l’UCI després d’ingerir un cafè amb insectes d’una màquina de l’aeroport de Palma

El cafè hauria sortit d'una màquina com aquestes de l'aeroport de Palma.

Una treballadora d’una companyia aèria ha ingressat a l’UCI després d’ingerir un cafè extret d’una màquina expenedora de l’aeroport de Palma que contenia insectes a l’interior.

Segons han confirmat fonts properes, els fets, ocorreguts aquest dilluns, han estat denunciats en la comissaria de l’aeroport, tal com ha avançat ‘Última Hora’.

Atès el relat d’aquestes fonts, la dona va acudir a una màquina de l’aeroport “accessible al públic” i es va comprar un cafè. Tot d’una d’ingerir-ne uns glops, va començar a sentir-se malament i va haver de ser atesa d’urgència pels serveis mèdics de l’aeroport, que van administrar adrenalina a l’afectada.

Seguidament, van telefonar a una ambulància i l’empleada va ingressar a l’hospital, on encara continua. Almenys fins a aquest dimecres ha estat, a més, en vigilància intensiva, segons afirmen les mateixes fonts.

En el cafè que va ingerir l’afectada es va descobrir que hi havia insectes, la qual cosa li va produir una reacció similar a ingerir verí i va provocar que la seva salut es “degradés ràpidament”.

L’aeroport demanarà que es revisin totes les màquines

L’aeroport de Palma obrirà una investigació després de conèixer els fets i que el cafè va ser extret d’una màquina expenedora del recinte.

Així ho han informat fonts d’Aena, remarcant a més que s’exigirà a l’empresa responsable que revisi totes les màquines de l’aeròdrom perquè una situació així no torni a succeir.

24/04/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris