X

Una cinquantena de persones omplen totes les localitats a l’acte de presentació de l’associació ‘Alcem la veu Menorca’

El col·lectiu es mou pel desig de lluitar per una Església que inclogui plenament les dones i de promoure el debat al voltant de la diversitat sexual

05/02/2022

Una cinquantena de persones omplen totes les localitats a l’acte de presentació de l’associació  ‘Alcem la veu Menorca’

L’associació cristiana ‘Alcem la veu‘ ha celebrat aquest divendres el seu primer acte en públic. L’empeny el desig de lluitar per una Església que inclogui plenament les dones i el seu objectiu és promoure el debat al voltant de la diversitat sexual. D’aquesta manera trenquen el silenci per mostrar el seu desacord en la decisió que va prendre el Bisbat de Menorca, ara fa més d’un any, en destituir una catequista per haver-se casat amb una dona.

La teòloga valenciana Montse Escribano va fer costat al col·lectiu oferint una conferència que va incidir en la necessitat de dialogar i reflexionar, des de la convicció que l’Església no ha de ser excloent i que la identitat cristina i la identitat sexual, sigui la que sigui, han d’anar lligades de la mà.

A més d’ella, van ser una cinquantena de persones les que van omplir la sala d’actes de l’institut Josep Maria Quadrado per acompanyar ”Alcem la Veu’ a fer les seves primeres passes. Un camí que tot just comença i que inclourà diferents activitats i iniciatives al llarg de l’any. La primera, el pròxim 8 de març, el Dia de la Dona.

05/02/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris